Jak si objednat kurz

Aktuality

Ostatní

Privátní klientská zóna

Privátní zóna pro naše firemní zákazníky

Nový kurz

Akademie elektronických transakcí

V návaznosti na pilotní projekt „Akademie elektronických transakcí“ registrační číslo CZ.1.07/3.2.11/03.0089 Vám nabízíme nový kombinovaný vzdělávací program.

Ochrana osobních údajů

Kurz přizpůsobíme individuálním potřebám zákazníka - napište nám své požadavky
Více o kurzech na zakázku a individuálních konzultacích.
Mám zájem o kurz na zakázku
Informace o kurzu
Časový rozsah: 1 den (14:00 - 18:00)
Příručka: studijní materiály jsou v ceně kurzu
Cíl kurzu: Seznámení se s komplexní problematikou ochrany osobních údajů, působností zákona 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Účastníci se zorientují v povinnostech správce osobních údajů. Dovědí se o působnosti Úřadu na ochranu osobních údajů. Účastníci v kurzu získají mnoho praktických rad a budou jim na demonstrovány nejčastější příklady, na kterých si mohou procvičit získané znalosti
Osnova kurzu
  • Úvod do právní ochrany osobních údajů působnost zákona 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, důvody a tradice ochrany osobních údajů
    • působnost zákona 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů
    • zásady ochrany osobních údajů
  • Práce s osobními údaji a povinnosti dle zákona na ochranu osobních údajů
  • Povinnosti správce osobních údajů
    • zpracování osobních údajů prostřednictvím osob odlišných od správce
  • Působnost Úřadu na ochranu osobních údajů
    • sankce za porušení povinností při zpracování osobních údajů
  • Příklady plnění povinností podle zákona na ochranu osobních údajů

Zpět na seznam


Naši partneři
E4Y

e-invent s.r.o.
Kontakt

Telefon: +420 270 001 114
Fax: +420 270 005 058
E-mail: skoleni@digiakademie.cz

Adresa

DIGI Akademie, s.r.o.
Vltavská 585/14
150 00 Praha 5