Ochrana osobních údajů

Přizpůsobíme Vám délku | program | termín | místo kurzu. POPTAT
Nabídneme Vám výhodnou cenu skupinového kurzu.
Časový rozsah: 1 den (14:00 - 18:00)
Příručka: studijní materiály jsou v ceně kurzu
Kurz se koná: V počítačové učebně DIGI Akademie na adrese Vltavská 14, Praha 5 (v docházkové vzdálenosti od stanice metra Anděl).
Bližší informace jsou uvedeny v pozvánce, kterou obdržíte nejpozději 10 dní před zahájením kurzu.
Průběh kurzu: Každý účastník kurzu má k dispozici počítač s potřebným softwarem a připojením na vysokorychlostní Internet.
Všechna probíraná témata si účastníci zároveň procvičují na praktických příkladech. Spousty dalších praktických postupů jsou uvedeny v tištěné příručce, která je zahrnuta v ceně kurzu.
Na konci kurzu Vás požádáme o zpětnou vazbu prostřednictvím hodnotícího formuláře. Po absolvování kurzu obdržíte certifikát.
Občerstvení: Před zahájením kurzu a během i během přestávek je k dispozici občerstvení (káva, čaj, sušenky, minerálky apod.).
Polední přestávka je cca od 12 do 12:45 hodin. V nejbližším okolí DIGI Akademie je několik restaurací pro příjemný oběd, které rádi doporučíme.

Máte otázky k organizaci školení? Kontaktujte nás.

Seznámení se s komplexní problematikou ochrany osobních údajů, působností zákona 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. Účastníci se zorientují v povinnostech správce osobních údajů. Dovědí se o působnosti Úřadu na ochranu osobních údajů. Účastníci v kurzu získají mnoho praktických rad a budou jim na demonstrovány nejčastější příklady, na kterých si mohou procvičit získané znalosti
  • Úvod do právní ochrany osobních údajů působnost zákona 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění, důvody a tradice ochrany osobních údajů
    • působnost zákona 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů
    • zásady ochrany osobních údajů
  • Práce s osobními údaji a povinnosti dle zákona na ochranu osobních údajů
  • Povinnosti správce osobních údajů
    • zpracování osobních údajů prostřednictvím osob odlišných od správce
  • Působnost Úřadu na ochranu osobních údajů
    • sankce za porušení povinností při zpracování osobních údajů
  • Příklady plnění povinností podle zákona na ochranu osobních údajů

Momentálně nejsou žádné reference.

Zpět na seznam


Naši partneři
E4Y

e-invent s.r.o.
Kontakt

Telefon: +420 270 001 114
Fax: +420 270 005 058
E-mail: skoleni@digiakademie.cz

Adresa

DIGI Akademie, s.r.o.
Vltavská 585/14
150 00 Praha 5